Individualni ONLINE ili AT SCHOOL tečajevi POPUST i do 1.380,00 kn

Zainteresirani kandidati koji žele upisati Individualni tečaj dolje navedenih jezika a ispune ovaj Upitnik mogu uštediti i do 1380,00 kn na ukupnu cijenu tečaja. Nastavu je moguće pratiti ONLINE ili u Školi stranih jezika Latina.

Nemate vremena pratiti fiksni termin grupe? Individualni tečajevi stvoreni su za sve one koji nastavu žele prilagoditi svom slobodnom vremenu i interesima općeg ili jezika struke, te poraditi na brzom usvajanju stranog jezika uz pomoć profesora, koji kreira za svaki tečaj poseban program shodno vašim potrebama.Usvajanje jezika je znatno brže nego u grupnom tečaju jer je kompletan sat fokusiran na pojedinca, a ne na grupu.Materijal za učenje, ispit i Potvrda o završenom stupnju znanja su uključeni.

Popust se odnosi na navedene pakete i cijene a iskoristiv je u roku od 5 radnih dana od ispunjavanja ovog Upitnika. Popust se može pokloniti drugoj osobi, također uz obavezan upis u roku od 5 radnih dana od dana ispunjavanja ovog Upitnika.

NOVO!

Individual Blended Learning (Privatni Online tečajevi)img-37

Učenje stranog jezika uživo preko telefona ili Skype-a, u kombinaciji s interaktivnim učenjem putem interneta. Nudi učenje iz udobnosti Vašeg ureda ili doma i brže rezultate. U našoj ponudi su engleski, njemački, talijanski,španjolski, francuski, ruski, portugalski. Sve što je potrebno za ovu vrstu tečaja je FLAT internet mreža i računalo. Tečaj se odvija s našim profesorima stranih jezika uživo online. U ponudi su individualni tečajevi u kojima je napredak vidljiv već od prvog sata. Ukoliko ste i Vi dio užurbane današnjice te Vam je nezgodno gubiti vrijeme na parkiranje auta i dolaske na satove, ovo je idealan izbor za Vas. Materijale za nastavu polaznik dobiva online za vrijeme svog tečaja te su mu uvijek dostupni na njegovom računalu. Moguće je pohađati i početne i napredne tečajeve kao i konverzacijske.

Ispuni upitnik i prijavi se !