Individualni tečajevi za odrasle

Upiši tečaj i osvoji nagrade:

  • savjetovanje o prehrani u suradnji sa Fit studio Martinko
  • jedan sat stranog jezika gratis extra poklon

Učenje stranog jezika online, u kombinaciji s interaktivnim učenjem putem interneta. Nudi učenje iz udobnosti Vašeg ureda i brže rezultate bez gubljenja vremena na transport i dolaske. U našoj ponudi su engleski, njemački, talijanski, španjolski, japanski i turski jezik.

Sve što je polazniku potrebno za ovu vrstu tečaja je stabilna wifi internet mreža 4/1 Mbs i računalo (ili mobitel). Tečaj se odvija s našim profesorima stranih jezika online. U ponudi su individualni tečajevi u kojima je napredak vidljiv već od prvog sata. Ukoliko ste i Vi dio užurbane današnjice ili ste često na putu, ovo je idealan izbor za Vas. Materijale za nastavu polaznik dobiva online za vrijeme svog tečaja te su mu uvijek dostupni na njegovom računalu/mobitelu. Moguće je pohađati i početne i napredne tečajeve kao i konverzacijske.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, te se nastava odvija jednako kao u učionici.
Tijekom izvođenja nastave na svom računalu ćete vidjeti ploču na kojoj profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom,audio ili video formatu. Prema potrebi,možete postavljati pitanja, trenirati izgovor,a profesor vam u realnom vremenu odgovara. Polaznici nisu obavezni uključiti kameru dok ju profesor uključuje prema potrebi.

Ispuni upitnik i prijavi se !