Dojmovi polaznika

Dojmovi polaznika

Bon jour! Je m’appelle Vjekoslav Kobešćak i polaznik sam škole Latina već 3 godine. Pohadjam individualne tečajeve francuskog jezika i moram sa zadovoljstvom utvrditi da sam zadovoljan sa svim aspektima škole. U 3 godine sam promijenio 3 profesora i svaki je sa svojim drugačijim pristupom donio novine u učenju, koje sam bez većih problema svladavao. Trenutno pohađam 5.stupanj, koji vodi Christian, koji je izvorni govornik francuskog jezika, puno se radi na konverzaciji, što uvelike pomaže na postizanju fluidnosti i tečnosti u govoru. Apostrofirao bih i susretljivu, šarmantnu vlasnicu škole koja svojim ležernim pristupom daje još jednu dozu opuštenosti u učenju. Na kraju bih još dodao da se nadam kako ću još dugi niz godina biti polaznik Latina škole, jer nakon što me nauče francuski, jedva čekam krenuti na još neke jezike koje predaju u Latini. Nadasve japanski i talijanski. Au revoir!

Zovem se Nina Apfentaler. Školovanje u Latini započela sam na drugom stupnju španjolskog jezika, završila sam šest stupnjeva i trenutno pohađam u Latini pripremni tečaj za polaganje ispita DELE. Odnosi izmedu predavača i polaznika tečaja vrlo su prisni, ali sa dovoljnom dozom profesionalnosti što stvara ugodnu radnu atmosferu i omogućuje izuzetan napredak u učenju jezika. Predavači su uvijek spremni pomoći, kako za vrijeme sata, tako i van njega, te su dostupni za kontaktiranje u svrhu rješavanja dilema vezanih uz gradivo. Iz svog iskustva mogu reći, da je rad u Latini izuzetno kvalitetan, te da sam zahvaljujući tome napredovala u jeziku u skladu s mojim očekivanjima. Iz istog razloga, razmišljam o upisivanju tečaja drugog stranog jezika.Besos i saludos najboljim profesoricama, Barbari i Mii, i najboljoj voditeljici skole, Petri! :)

Ja sam Ivana Mlinarić. Pohađam tečajeve japanskog jezika već godinu dana u Latini. Jako sam zadovoljna. Profesorica Sachiko je izuzetno draga i simpatična osoba, tako da mi je užitak dolaziti na nastavu, jer nam prenosi japanski jezik i kulturu na vrlo zanimljiv način. Cjelokupna atmosfera u školi je više nego zadovoljavajuća i jako sam sretna što sam polaznica upravo ove škole.

Bok ! Ja sam Josipa Ević. Jako sam zadovoljna učenjem talijanskog jezika u Latini, jer se uči uz igru i jako ugodnu prijateljsku atmosferu. Sviđa mi se način rada, ne učimo samo iz knjige, već obrađujemo i suvremene teme te koristimo i govorni jezik. Brava Mirjana :)

Moje ime je Lana Radić. Smatram da se škola stranih jezika Latina nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada. Predavaonice su ugodne za rad i druženje. Svaka pohvala profesoricama taijanskog jezika, zbog njihove stručnosti i predanosti poslu.

Ja sam Tihana Križan. U Latini sam jako sretna ! Jako volim svoju grupu i profesorica je super. Učim talijanski jezik od prvog stupnja ovdje, sada sam na petom i mogu reći da je talijanski divan jezik :)

Moje ime je Dino Kapuano. Moji dojmovi škole Latina su vrlo pozitivni. Način rada, pripremljenost, trud koji ulaže profesorica, te spremnost na pružanje svakojakih dodatnih informacija za svaku su pohvalu. Ambijent u školi je poticajan, vrlo ugodan. Napredak u jeziku je primjetan, pogotovo u pisanju. Puno lakše i brže mogu izraziti svoje misli uz manje pogrešaka. Polaznik sam pripremnog tečaja za FCE ispit iz engleskog jezika.

Zovem se Marina Gaži. U školi stranih jezika Latina pohađam 5.stupanj engleskog jezika. Što se tiče načina predavanja zaista imam samo riječi hvale, Mia je uvijek raspoložena, ambijent je ugodan i stvarno bolji način učenja engleskog jezika ne bih mogla zamisliti. Na početku sam Miji rekla da ne volim baš engleski-britanski, a sada vidim da je to najviše zbog profesorica, koje nisu pokazivale želju da nas nešto nauče. Sada sam zavoljela engleski i nemam više onaj strah u sebi, pa bih mogla stalno pričati na engleskom. Hvala Mia i Petra :)

Ja sam Ana Križanac. O školi za strane jezike “Latina” mogu reći sve najbolje. Prvenstveno lokacija je odlična,odmah pokraj hotela Sheraton, i ono što se meni sviđa,a znam da je i većini tako, da su manje grupe što pridonosi boljem učenju i razumijevanju novog jezika. Ja sam odabrala španjolski jezik,njega predaje nevjerovatna profesorica Petra koja je iznimno dobra u prenošenju svoga znanja na nas. Sati su opušteni i zanimljivi što nas učenike čini sretnima. Svakako preporučujem školu “Latina”,nećete požaliti!