Vrste tečajeva

Vrste tečajeva koje nudimo našim polaznicima

Latinin koncept nastave govori da se možemo izraziti i na jednostavan način, ukoliko pohađamo prvi stupanj, te iz sata u sat radimo na nadogradnji svog izričaja i postepeno napredujemo.
Latina – centar za strane jezike specijalizirao se za kompletnu jezičnu uslugu, koja podrazumijeva prevođenje svih vrsta tekstova s ili bez ovjere sudskih tumača i poduku stranih jezika.

Centar je osnovan u Zagrebu 2004.godine, a vode ga mladi stručnjaci, specijalisti za prevođenje stranih jezika i poduku. Latina je jedini centar edukacija u Hrvatskoj koji djeluje pod stručnim vodstvom magistara struke – Specijalista stranog jezika.

Koji je po vašem mišljenju najkvalitetniji način organiziranja i izvođenja nastave na nekom stranom jeziku?

Naši polaznici uvijek ponovo se ugodno iznenade kad uvide da kod nas na početnim stupnjevima razgovaramo na jeziku koji pohađaju. Naime, jezik krećemo učiti od osnovnih jednostavnih pojmova, izraza, rečenica ka složenijima.

Latinin koncept nastave govori da se možemo izraziti i na jednostavan način, ukoliko pohađamo prvi stupanj, te iz sata u sat radimo na nadogradnji svog izričaja i postepeno napredujemo. Na taj način su koncipirane i aktivnosti na satu, vježbe i zadaci.
Jezici u ponudi: engleski, njemački, talijanski, španjolski, turski i japanski.

Tečajevi koje Latina nudi su: individualni tečajevi za pravne i fizičke osobe u virtualnim online učionicama putem Skype ili Zoom platforme. Moguće je organizirati i grupe za tvrtke ili više osoba.

Na svim našim tečajevima je osobit naglasak na konverzaciji, te se potiče polaznike na što veću komunikaciju na jeziku. Na Individualnim tečajevima gdje je polazniku posvećena sva pažnja i dinamika se prilagođava isključivo pojedincu, sat se 24 sata ranije može otkazat pisanim putem, a program se kreira u dogovoru sa klijentom,a materijal je uključen u cijenu. U ponudi su paketi raznih veličina prema potrebi polaznika, a ona se odredi sa profesorom na prvom inicijalnom sastanku procjene ciljeva i znanja.

Možete li opisati tečajeve koje nudite tvrtkama, poslovnim korisnicima?

Tvrtkama nudimo tečajeve za njihove zaposlenike, koje održavamo u njihovom prostoru ili putem online platformi. Radi se o individualnim ili grupnim tečajevima, nekad početnim, nekad naprednim, a nekad specijaliziranim. Dakle, prilagođavamo tečaj specifičnim potrebama polaznika. Surađujemo sa brojnim državnim institucijama, koje svoje djelatnike školuju kod nas te i sa ostalim kompanijama koje surađuju sa stranim klijentima.

Imate li kakve povratne informacije o zadovoljstvu vaših bivših polaznika?

Povratne informacije naših polaznika su ujedno i naša najbolja referenca. Mnogi po završetku jednog jezika upisuju drugi, dovode prijatelje, rodbinu, kolege, ostaju sa nama u kontaktu, čime uz zadovoljstvo naučenim, svjedoče i mnogim prijateljstvima koja su ovdje izgradili. U Latini uče i mnogi poznati sportaši, javne estradne osobe koje žele napredovati i što bolje se izražavati u poslovnom okruženju.

Trenutno individualnu nastavu pohađa poznata sportska urednica i voditeljica Mila Horvat, koja uči talijanski jezik u Latini, Mirjana Hrga, bivša savjetnica predsjedice RH polaznica je tečaja engleskog jezika, Borna Ćorić polaznik je tečaja talijanskog jezika online te Ivan Ljubičić, vrhunski teniski stručnjak pohađa tečaj francuskog online, Vedran Pavlek polaznik je tečaja španjolskog jezika, Vlaho Orepić polaznik je tečajeva engleskog jezika i mnogi drugi.

Stoga, želite li ugodnim druženjem usvojiti strane jezike, pozivamo Vas na suradnju, provjerite zašto smo najbolji !

Ukoliko odaberete Latinu za mjesto gdje želite učiti strani jezik, ono što morate učiniti je, kontaktirati nas na brojeve mobitela 091 4572 777 ili nam poslati mail na : latina@latina.hr, te nas posjetiti na web stranici www.latina.hr , raspitati se o vrsti tečaja koji biste htjeli pohađati, doći u školu i sklopiti Ugovor o pohađanju tečaja ili ga potpisati online.