Talijanski jezik

TALIJANSKI JEZIKflag_italy1[1]

SEMESTRALNI TEČAJEVIINDIVIDUALNI TEČAJEVIINTENZIVNI TEČAJEVITEČAJEVI ZA PREVOĐENJETEČAJEVI LATINA KIDSLANGUAGGE COFFEE

SEMESTRALNI TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Semestralni tečajevi u školi Latina sastoje se od 60 školskih sati i odvija se dinamikom 2 x 2 ili 1 x 3 od 45 sati. Tečajevi traju 4 mjeseca. Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite. Strani jezik počinjete govoriti već od prvog susreta, a svoj napredak možete osjetiti već nakon prvog dolaska. Nastava obuhvaća i kulturološke teme vezane uz zemlju jezika koji učite te vas i na taj način priprema da se uklopite u običaje koji su specifični za to područje.

Ono što je bitno naglasiti, je da su naše grupe izuzetno male, do 10 osoba, što uvelike pospješuje kvalitetu vašeg napretka i samog rada. Svi naši profesori dostupni su putem e-maila, za bilo kakva pitanja vezana uz satove koje ste eventualno propustili, te za eventualne nejasnoće vezane uz gradivo koje se učilo na satu.

Prijavite se u nagradnu igru i osvojite Semestralni tečaj stranog jezika u vrijednosti i do 3.100 kuna po svom izboru!

Zainteresirani kandidati koji ispune ovaj Upitnik sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti Semestralni tečaj stranog jezika prema svom izboru u zimskom semestru 2015/2016 uz Potvrdu o znanju jezika po završetku istog. Izvlačenje nagrada biti će 05.10.2015. Sretni dobitnik nagrade bira tečaj prema slobodnim mjestima u grupama i jezicima koji su na raspolaganju. Dobitnik nagrade može istu i pokloniti jednokratno drugoj osobi. Upis za sretnog dobitnika moguće je provesti unutar 5 radnih dana od izvlačenja nagrade u uredu škole Latina.

INDIVIDUALNI TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Ovaj tečaj je idealan izbor ukoliko ste previše zaokupljeni poslovnim obavezama ili putovanjima, te želite svoje termine za nastavu, program i dinamiku rada prilagoditi isključivo sebi. Na individualnom tečaju je sva pažnja usmjerena na vas te se vrlo brzo razvije dijalog na stranom jeziku.

Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i vaših interesa, te se pomoću njih kreira program za vas. Vaš profesor vam postaje jezičnim savjetnikom te mu se uvijek možete obratiti i izvan nastave.

Materijale koje dobivate na tečaju su uključeni u cijenu te ne morate dodatno trošiti svoj novac na knjige. Individualni tečajevi u školi Latina mogu se održavati kod vas ili u prostorijama Latine.

Cjenik Individualnih tečajeva za jednu osobu:

Vrsta tečaja Dinamika Br. sati Cijena
Individualni tečaj Standard Po dogovoru 40 6.900,00 kn
Individualni tečaj Medium Po dogovoru 20 3.450,00 kn
Individualni tečaj Mini Po dogovoru 10 1.725,00 kn

Cjenik Individualnih tečajeva za dvije osobe: 

Vrsta tečaja Dinamika Br. sati Cijena
Individualni tečaj Standard Po dogovoru 40 7.800,00 kn
Individualni tečaj Medium Po dogovoru 20 3.900,00 kn
Individualni tečaj Mini Po dogovoru 10 1.950,00 kn

Cjenik Individualnih tečajeva za tri osobe: 

Vrsta tečaja Dinamika Br. sati Cijena
Vrsta tečaja Dinamika Br. sati Cijena
Individualni tečaj Standard Po dogovoru 40 7.800,00 kn
Individualni tečaj Medium Po dogovoru 20 3.900,00 kn

Ispuni upitnik i ostvari popust I DO 1.380,00 kn na Individualni tečaj stranog jezika.

Upitnik

INTENZIVNI TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Intenzivni tečajevi namijenjeni su za polaznike koji bi u kratkom vremenskom periodu htjeli savladati osnove nekog jezika, ili jednostavno uložiti u osobnu edukaciju, pripremiti se za nadolazeće poslove u kojima je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti vrijeme učeći strani jezik i propričati u samo dva tjedna:) Dinamika nastave je pet puta tjedno po dva školska sata, a traje dva tjedna. Ukupno se sastoji od 20 školskih sati. Naglasak svih tečajeva u školi Latina je na komunikaciji, a teme koje će se obrađivati biti će prilagođene prema interesima i potrebama polaznika, kako bi svaki polaznik maksimalno profitirao od tečaja.

Novi tečajevi svaka dva tjedna!

Posebna ponuda – cijena 999,00 kn.

Za navedeni rok upisi su u tijeku, a nastava će se odvijati u popodnevnim terminima od 17,00-18,30 te u večernjem terminu od 18,30-20,00 ili 20,00-21,30 prema većini prijava po terminu.

Iskoristite priliku i po promotivnoj cijeni naučite komunicirati na stranom jeziku u najkraćem periodu.

SPECIJALIZIRANI TEČAJEVI ZA PREVOĐENJE

Škola Latina prva u Hrvatskoj organizira tečaj prevođenja talijanskog jezika, a namjenjen je onima koji dobro vladaju jezikom te se žele okušati u prevođenju raznih vrsta stručnih tekstova. Prevode se pravni, ekonomski tekstovi, arhitektura, medicina i ostalo. Ovaj je program pod stručnim vodstvom prof.mr.spec. sa bogatim iskustvom u prevoditeljskom poslu, iz prve generacije magisterija za stručno prevođenje talijanskog jezika u Hrvatskoj.

Taj tečaj posebno je zanimljiv za studente talijanskog jezika, kojima će isti sigurno biti od koristi u daljnjem radu, te će biti jedna vrsta prakse za budući posao prevoditelja.

Cijena – 2.500,00kn

LATINA KIDS TEČAJEVI ZA DJECU

Latina tečajevi za djecu održavaju se subotom po tri školska sata. Predavači su iskusni u prenošenju znanja kroz kreativan način. Neka Vaši najmiliji nauče strani jezik u opuštenoj atmosferi kroz igru uz tim škole Latina.

LANGUAGGE COFFEE 

Languagge coffee su satovi namijenjeni za polaznike koji bi subotom voljeli popiti kavicu i na nekom od stranih jezika te ga u ugodnoj atmosferi usavršavati. Predavači su mladi, iskusni i kreativni i sigurni smo da će biti zanimljivih tema bliskih svima. Prijavite se u našem uredu već danas.

Uplatite 3+1 gratis paket i 4.sat pričamo gratis!

Posebna ponuda – cijena 65,00 kn.

Za navedene satove upisi su u tijeku, a nastava će se odvijati u prijepodnevnim terminima od 11,30-13,00.

Iskoristite priliku i komunicirajte o aktualnim životnim temama sa našim mladim kreativnim profesorima na stranom jeziku ispijajući finu kavicu caffe bara "Berka" u Berislavićevoj 16.