Tečajevi njemačkog jezika

flag_ger1[1]NJEMAČKI JEZIK


Ponuda tečajeva njemačkog jezika:

SEMESTRALNIINDIVIDUALNIINTENZIVNIPREVOĐENJEKIDSLANGUAGE COFFEE

SEMESTRALNI TEČAJEVI 

slider2

Semestralni tečajevi u školi Latina odvijaju se dinamikom 2 x 2 od 60 sati sa cijenom od 2.100,00 kn (za jednokratno plaćanje 1500 kn) ili 1 x 3 od 40 sati sa cijenom od 1.500,00 kn (za jednokratno plaćanje 1350 kn). Tečajevi traju 2-4 mjeseca. Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite. Strani jezik počinjete govoriti već od prvog susreta, a svoj napredak možete osjetiti već nakon prvog dolaska. Nastava obuhvaća i kulturološke teme vezane uz zemlju jezika koji učite te vas i na taj način priprema da se uklopite u običaje koji su specifični za to područje.

Ono što je bitno naglasiti, je da su naše grupe izuzetno male, do 10 osoba, što uvelike pospješuje kvalitetu vašeg napretka i samog rada. Svi naši profesori dostupni su putem e-maila, za bilo kakva pitanja vezana uz satove koje ste eventualno propustili, te za eventualne nejasnoće vezane uz gradivo koje se učilo na satu.

INDIVIDUALNI TEČAJEVI 

img-16

Ovaj tečaj je idealan izbor ukoliko ste previše zaokupljeni poslovnim obavezama ili putovanjima, te želite svoje termine za nastavu, program i dinamiku rada prilagoditi isključivo sebi. Na individualnom tečaju je sva pažnja usmjerena na vas te se vrlo brzo razvije dijalog na stranom jeziku.

Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i vaših interesa, te se pomoću njih kreira program za vas. Vaš profesor vam postaje jezičnim savjetnikom te mu se uvijek možete obratiti i izvan nastave.

Materijale koje dobivate na tečaju su uključeni u cijenu te ne morate dodatno trošiti svoj novac na knjige. Individualni tečajevi u školi Latina mogu se održavati kod vas ili u prostorijama Latine.

Cjenik Individualnih tečajeva za jednu osobu:

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 6.900,00 kn
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 3.450,00 kn
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 1.725,00

Cjenik Individualnih tečajeva za dvije osobe: 

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 6.900,00 kn
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 3.450,00 kn
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 1.725,00

Cjenik Individualnih tečajeva za tri osobe: 

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 6.900,00 kn
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 3.450,00 kn
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 1.725,00

Zainteresirani kandidati koji žele upisati Individualni tečaj dolje navedenih jezika a ispune ovaj Upitnik mogu uštediti i do 1380,00 kn na ukupnu cijenu tečaja.

Popust se odnosi isključivo na tečaj koji se upiše u zimskom semestru 2016/7.

Popust se odnosi na navedene pakete i cijene a iskoristiv je u roku od 5 radnih dana od ispunjavanja ovog Upitnika. Popust se može pokloniti drugoj osobi, također uz obavezan upis u roku od 5 radnih dana od dana ispunjavanja ovog Upitnika.


Ispuni upitnik i ostvari popust I DO 1.380,00 kn na Individualni tečaj stranog jezika.

Prijavi se

INTENZIVNI TEČAJEVI

img-18

Intenzivni tečajevi namijenjeni su za polaznike koji bi u kratkom vremenskom periodu htjeli savladati osnove nekog jezika, ili jednostavno uložiti u osobnu edukaciju, pripremiti se za nadolazeće poslove u kojima je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti vrijeme učeći strani jezik i propričati u samo dva tjedna:) Dinamika nastave je pet puta tjedno po dva školska sata, a traje dva tjedna. Ukupno se sastoji od 20 školskih sati. Naglasak svih tečajeva u školi Latina je na komunikaciji, a teme koje će se obrađivati biti će prilagođene prema interesima i potrebama polaznika, kako bi svaki polaznik maksimalno profitirao od tečaja.

Novi tečajevi svaka dva tjedna!

Posebna ponuda – cijena 999,00 kn.

Za navedeni rok upisi su u tijeku, a nastava će se odvijati u popodnevnim terminima od 17,00-18,30 te u večernjem terminu od 18,30-20,00 ili 20,00-21,30 prema većini prijava po terminu.

Iskoristite priliku i po promotivnoj cijeni naučite komunicirati na stranom jeziku u najkraćem periodu.

SUPER CIJENA WELCOME 2019 ZA SIJEČANJ I VELJAČU = 890 KN !

Ispuni upitnik, prijavi se na jedan intenzivni tečaj stranog jezika i besplatno upiši intenzivni tečaj drugog jezika.

 Kandidati koji ispune ovaj Upitnik te se prijave na jedan Intenzivni tečaj stranog jezika, dobivaju drugi Intenzivni tečaj besplatno. Raspored tečajeva za svaki dvotjedan dostupan je u uredu škole. Prvi i drugi tečaj potrebno je obaviti u roku od 3 mjeseca od prijave. Nakon svakog od tečajeva, kandidat će dobiti Potvrdu o završenom dvotjednom Intenzivnom tečaju u školi Latina besplatno. Materijali za rad i učenje su besplatni. Kandidat koji ispuni Upitnik i upiše jedan Intenzivni tečaj, može drugi Intenzivni tečaj pokloniti i drugoj osobi jednokratno.

Ispuni upitnik

SPECIJALIZIRANI TEČAJEVI ZA PREVOĐENJE

img-14

Škola Latina prva u Hrvatskoj organizira tečaj prevođenja njemačkog jezika, a namjenjen je onima koji dobro vladaju jezikom te se žele okušati u prevođenju raznih vrsta stručnih tekstova. Prevode se pravni, ekonomski tekstovi, arhitektura, medicina i ostalo. Ovaj je program pod stručnim vodstvom prof.mr.spec. sa bogatim iskustvom u prevoditeljskom poslu, iz prve generacije magisterija za stručno prevođenje u Hrvatskoj.

Taj tečaj posebno je zanimljiv za studente njemačkog jezika, kojima će isti sigurno biti od koristi u daljnjem radu, te će biti jedna vrsta prakse za budući posao prevoditelja.

Cijena – 2.500,00kn

LATINA KIDS TEČAJEVI ZA DJECU

img-38

Latina tečajevi za djecu održavaju se subotom po tri školska sata. Predavači su iskusni u prenošenju znanja kroz kreativan način. Neka Vaši najmiliji nauče strani jezik u opuštenoj atmosferi kroz igru uz tim škole Latina. Jezici u ponudi su engleski, njemački, talijanski i francuski. Grupe su izuzetno male i samim time je rad i napredak znatno brži.

                                                  Cijena je 1.500,00 kn plativo u 3 rate.

LANGUAGE COFFEE 

coffee5_zps9d7320fd-650x487

Language coffee su satovi namijenjeni za polaznike koji bi subotom voljeli popiti kavicu i to na nekom od stranih jezika te ga u ugodnoj atmosferi usavršavati. Predavači su mladi, iskusni i kreativni i sigurni smo da će biti zanimljivih tema bliskih svima. Prijavite se u našem uredu već danas.

Uplatite 3+1 gratis paket i 4.sat pričamo gratis!

Posebna ponuda – cijena 300,00 kn.

Za navedene satove upisi su u tijeku, a nastava će se odvijati subotom u prijepodnevnim terminima od 11,30-12,15 i od 12,15-13,00 sati.

Iskoristite priliku i komunicirajte o aktualnim životnim temama sa našim mladim kreativnim profesorima na stranom jeziku ispijajući finu kavicu caffe bara "Berka" u Berislavićevoj 18.

Ispuni upitnik