Inidividualni tečaj STANDARD (40 sati) stranog jezika

786,00

Jezici u ponudi:engleski,njemački,talijanski,španjolski,francuski,ruski,turski,portugalski, japanski, kineski i hrvatski jezik.

€786

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Ovaj tečaj je idealan izbor ukoliko ste previše zaokupljeni poslovnim obavezama ili putovanjima, te želite svoje termine za nastavu, program i dinamiku rada prilagoditi isključivo sebi. Na individualnom tečaju je sva pažnja usmjerena na vas te se vrlo brzo razvije dijalog na stranom jeziku.

Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i vaših interesa, te se pomoću njih kreira program za vas. Vaš profesor vam postaje jezičnim savjetnikom te mu se uvijek možete obratiti.

Materijale koje dobivate na tečaju su uključeni u cijenu te ne morate dodatno trošiti svoj novac na knjige. Individualni tečajevi u školi Latina mogu se održavati kod vas u uredu, u prostorijama Latine ili virtualno, online preko Zoom ili Skype platforme.

Jezici u ponudi:engleski,njemački,talijanski,španjolski,francuski,ruski,turski,portugalski, japanski, kineski i hrvatski jezik.

Potvrda o znanju jezika uključena je u cijenu po završetku tečaja.

Dodatne informacije

Odabir jezika

engleski, francuski, hrvatski, japanski, kineski, njemački, portugalski, ruski, španjolski, talijanski, turski