Tečajevi ruskog jezika

flag_ruski1[1] 

RUSKI JEZIK

Ponuda tečajeva ruskog jezika:

GRUPNIINDIVIDUALNIWEBINARILANGUAGE COFFEE

GRUPNI TEČAJEVI

Upiši grupni tečaj i osvoji nagrade:

  • 30 dana FIT online trening 2x tjedno preko zooma u suradnji sa Fit studio Martinko
  • jedan 1 na 1 sat sa profesoricom biraš jezik

img-34

Grupni tečajevi u školi Latina odvijaju se dinamikom 2 x 2 od 40 sati ili 1 x 3 od 40 sati. Tečajevi traju 3 mjeseca. Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite. Strani jezik počinjete govoriti već od prvog susreta, a svoj napredak možete osjetiti već nakon prvog dolaska. Nastava obuhvaća i kulturološke teme vezane uz zemlju jezika koji učite te vas i na taj način priprema da se uklopite u običaje koji su specifični za to područje.

Ono što je bitno naglasiti, je da su naše grupe izuzetno male, do 8 osoba, što uvelike pospješuje kvalitetu vašeg napretka i samog rada. Svi naši profesori dostupni su putem e-maila, za bilo kakva pitanja vezana uz satove koje ste eventualno propustili, te za eventualne nejasnoće vezane uz gradivo koje se učilo na satu. Nastavu pojedine razine znanja možete pratiti putem online zoom platforme ili iz naše škole, ukoliko ste iz Zagreba. U sve tečajeve se moguće uključiti putem online virtualne učionice.

Grupni tečaj jezika dva puta tjedno ONLINE ili U LATINI-
traje 3 mjeseca 2x2-40-1.500,00 kn- transkakcijski/gotovinom / 1.350,00 kn- webshopom

Grupni tečaj stranog jezika (subotom)ONLINE ili U LATINI-
traje 3 mjeseca-1x3-40-1.500,00 kn- transkakcijski/gotovinom/ 1.350,00 kn- webshopom

Zainteresirani kandidati koji žele pohađati dva 2 jezika - grupne tečajeve u istom semestru Tečaj stranog jezika te ispune dolje navedeni Upitnik - dobivaju drugi jezik za 999kn.

Za svaki pojedini jezik koji vas zanima pogledajte link s naslovne web stranice pod nazivom
PONUDA PO JEZICIMA.

Kandidat koji je ispunio upitnik, može svoj popust i pokloniti drugoj osobi u roku od 5 radnih dana od dobivanja istog.

Sve navedene pogodnosti odnose se na nove polaznike koji ne koriste već ponuđene voucher snižene cijene usluga.

INDIVIDUALNI TEČAJEVI

img-24

Ovaj tečaj je idealan izbor ukoliko ste previše zaokupljeni poslovnim obavezama ili putovanjima, te želite svoje termine za nastavu, program i dinamiku rada prilagoditi isključivo sebi. Na individualnom tečaju je sva pažnja usmjerena na vas te se vrlo brzo razvije dijalog na stranom jeziku.

Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i vaših interesa, te se pomoću njih kreira program za vas. Vaš profesor vam postaje jezičnim savjetnikom te mu se uvijek možete obratiti.

Materijale koje dobivate na tečaju su uključeni u cijenu te ne morate dodatno trošiti svoj novac na knjige. Individualni tečajevi u školi Latina mogu se održavati kod vas u uredu ili u prostorijama Latine.

ONLINE INDIVIDUALNI TEČAJ

Učenje stranog jezika uživo preko Zoom ili Skype-a, u kombinaciji s interaktivnim učenjem putem interneta. Nudi učenje iz udobnosti Vašeg ureda ili doma i brže rezultate. U našoj ponudi su engleski, njemački, talijanski,španjolski, francuski, ruski, portugalski, japanski, kineski, turski i hrvatski jezik. Sve što je potrebno za ovu vrstu tečaja je stabilna wifi internet mreža 4/1 Mbs i računalo. Tečaj se odvija s našim profesorima stranih jezika uživo online. U ponudi su individualni tečajevi u kojima je napredak vidljiv već od prvog sata. Ukoliko ste i Vi dio užurbane današnjice te Vam je nezgodno gubiti vrijeme na parkiranje auta i dolaske na satove, ovo je idealan izbor za Vas. Materijale za nastavu polaznik dobiva online za vrijeme svog tečaja te su mu uvijek dostupni na njegovom računalu. Moguće je pohađati i početne i napredne tečajeve kao i konverzacijske.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a komunicirate putem mikrofona.
Tijekom izvođenja nastave na svom računalu ćete vidjeti ploču na kojoj profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom,audio ili video formatu. Prema potrebi,možete postavljati pitanja, trenirati izgovor,a profesor vam u realnom vremenu odgovara. Polaznici nisu obavezni uključiti kameru dok ju profesor uključuje prema potrebi,

Cjenik Individualnih tečajeva za jednu osobu:

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 6.900,00 kn/ 5.900,00 kn webshop
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 3.450,00 kn/ 2.700,00 kn webshop
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 1.725,00 kn/ 1.380,00 kn webshop

Cjenik Individualnih tečajeva za dvije osobe: 

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 7.800,00 kn
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 3.900,00 kn
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 1.950,00

Cjenik Individualnih tečajeva za tri osobe: 

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 10.200,00 kn
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 5.100,00 kn
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 2.550,00

Zainteresirani kandidati koji žele upisati Individualni tečaj dolje navedenih jezika a ispune ovaj Upitnik mogu iskoristiti grupni tečaj bilo kojeg stranog jezika u istom semestru gratis.

Popust se odnosi na navedene pakete i cijene a iskoristiv je u roku od 5 radnih dana od ispunjavanja ovog Upitnika.

Prijavi se

WEBINARI 

img-18

Webinari namijenjeni su za polaznike koji bi voljeli savladati osnove stranog jezika, ili jednostavno nadograditi već postojeće znanje ulogom u osobnu edukaciju, pripremiti se za nadolazeće poslovne izazove u kojima je znanje jezika neophodno ili jednostavno naučiti još jedan strani jezik i raditi prema programu webinara sami bez stalne asistencije predavača uz osobni izbor termina i dinamike učenja online.

Polaznik pristupa inicijalnom testu za utvrđivanje početnog znanja, te nakon evaluacije kupi Webinar paket onog modula prema EU smjernicama za učenje stranih jezika s ukupno 20 sati predavanja s integriranim vježbama, konverzacijskim treninzima, ispitima, te sa tri 3 sata individualne interaktivne online nastave s predavačem. U cijenu je uključen sav materijal, video webinar link sa nastavom te završni ispit i Potvrda o znanju prema odrađenom modulu.

Izaberi tečaj krojen samo prema tvom slobodnom vremenu!

Promo ponuda – cijena 999,00 kn.

Prijavi se mailom na kupovinu Webinara za engleski jezik i besplatno osvoji Potvrdu o znanju nekog drugog stranog jezika koji poznaješ. Potvrde o znanju jezika uvijek su komparativna prednost pri zapošljavanju te su izvrstan dodatak životopisu

 

LANGUAGE COFFEE 

coffee5_zps9d7320fd-650x487

Language coffee su satovi namijenjeni za polaznike koji bi subotom voljeli popiti kavicu i na nekom od stranih jezika te ga u ugodnoj atmosferi usavršavati. Predavači su mladi, iskusni i kreativni i sigurni smo da će biti zanimljivih tema bliskih svima. Prijavite se u našem uredu već danas.

Uplatite 3+1 gratis paket i 4.sat pričamo gratis!

Posebna ponuda – cijena 300,00 kn.

Za navedene satove upisi su u tijeku, a nastava će se odvijati subotom u prijepodnevnim terminima od 11,30-12,15 i od 12,15-13,00.

Iskoristite priliku i komunicirajte o aktualnim životnim temama sa našim mladim kreativnim profesorima na stranom jeziku ispijajući finu kavicu caffe bara "Berka" u Berislavićevoj 18.

Ispuni upitnik