Tečajevi španjolskog jezika

flag_spain1[1]

 

ŠPANJOLSKI JEZIK

Ponuda tečajeva španjolskog jezika:

GRUPNIINDIVIDUALNIPREVOĐENJE

GRUPNI TEČAJEVI 

Upiši grupni tečaj i osvoji nagrade:

  • GRATIS savjetovanje o prehrani preko zooma u suradnji sa Fit studio Martinko
  • jedan 1 na 1 sat sa profesoricom biraš jezik

img-34

Grupni tečajevi u školi Latina traju 3 mjeseca. Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite. Strani jezik počinjete govoriti već od prvog susreta, a svoj napredak možete osjetiti već nakon prvog sata. Nastava obuhvaća i kulturološke teme vezane uz zemlju jezika koji učite te vas i na taj način priprema da se uklopite u običaje koji su specifični za to područje.

Ono što je bitno naglasiti, je da su naše grupe izuzetno male, do 8 osoba, što uvelike pospješuje kvalitetu vašeg napretka i samog rada. Svi naši profesori dostupni su putem e-maila, za bilo kakva pitanja vezana uz satove koje ste eventualno propustili, te za eventualne nejasnoće vezane uz gradivo koje se učilo na satu. Nastavu pojedine razine znanja možete pratiti putem online zoom ili skype platforme.

Grupni tečaj jezika ONLINE -
traje 3 mjeseca -290 eur

Zainteresirani kandidati koji žele pohađati dva 2 jezika - grupne tečajeve u istom semestru Tečaj stranog jezika te ispune dolje navedeni Upitnik - dobivaju drugi jezik u pola cijene.

Za svaki pojedini jezik koji vas zanima pogledajte link s naslovne web stranice pod nazivom
PONUDA PO JEZICIMA.

Kandidat koji je ispunio upitnik, može svoj popust i pokloniti drugoj osobi u roku od 5 radnih dana od dobivanja istog.

Sve navedene pogodnosti odnose se na nove polaznike koji ne koriste već ponuđene voucher snižene cijene usluga.

INDIVIDUALNI TEČAJEVI 

img-37

Ovaj tečaj je idealan izbor ukoliko ste previše zaokupljeni poslovnim obavezama ili putovanjima, te želite svoje termine za nastavu, program i dinamiku rada prilagoditi isključivo sebi. Na individualnom tečaju je sva pažnja usmjerena na vas te se vrlo brzo razvije dijalog na stranom jeziku.

Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i vaših interesa, te se pomoću njih kreira program za vas. Vaš profesor vam postaje jezičnim savjetnikom te mu se uvijek možete obratiti.

Materijale koje dobivate na tečaju su uključeni u cijenu te ne morate dodatno trošiti svoj novac na knjige. Individualni tečajevi u školi Latina mogu se održavati kod vas u uredu ili online.

ONLINE INDIVIDUALNI TEČAJ

Učenje stranog jezika uživo preko Zoom ili Skype-a, u kombinaciji s interaktivnim učenjem putem interneta. Nudi učenje iz udobnosti Vašeg ureda ili doma i brže rezultate. U našoj ponudi su engleski, njemački, talijanski,španjolski,  japanski, turski. Sve što je potrebno za ovu vrstu tečaja je stabilna wifi internet mreža 4/1 Mbs i računalo. Tečaj se odvija s našim profesorima stranih jezika uživo online. U ponudi su individualni tečajevi u kojima je napredak vidljiv već od prvog sata. Materijale za nastavu polaznik dobiva online za vrijeme svog tečaja te su mu uvijek dostupni na njegovom računalu. Moguće je pohađati i početne i napredne tečajeve kao i konverzacijske.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a komunicirate putem mikrofona.
Tijekom izvođenja nastave na svom računalu ćete vidjeti ploču na kojoj profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom,audio ili video formatu. Prema potrebi,možete postavljati pitanja, trenirati izgovor,a profesor vam u realnom vremenu odgovara. Polaznici nisu obavezni uključiti kameru dok ju profesor uključuje prema potrebi,

Cjenik Individualnih tečajeva za jednu osobu:

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 920 eur
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 460 eur
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 230 eur

Cjenik Individualnih tečajeva za dvije osobe: 

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 1.050 eur
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 520 eur
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 260 eur

Cjenik Individualnih tečajeva za tri osobe: 

Vrste tečajaDinamikaBr. satiCijena
Individualni tečaj STANDARD po dogovoru 40 1.400 eur
Individualni tečaj MEDIUM   po dogovoru 20 700 eur
Individualni tečaj MINI po dogovoru 10 2.550,00= 350 eur

Zainteresirani kandidati koji žele upisati Individualni tečaj dolje navedenih jezika a ispune ovaj Upitnik mogu iskoristiti jedan grupni tečaj bilo kojeg jezika u istom semestru gratis.

Popust se odnosi na navedene pakete i cijene a iskoristiv je u roku od 5 radnih dana od ispunjavanja ovog Upitnika.

Prijavi se

USLUGE PREVOĐENJA

img-35

Ukoliko imate potrebu za prijevodom, naš tim mladih stručnjaka rado će Vam biti na raspolaganju.

Tim vrhunskih stručnjaka i profesionalnih prevoditelja osigurat će Vam prijevod visoke kvalitete u duhu jezika.

Prijevode pripremaju prevoditelji i stalni sudski tumači ovlašteni od strane županijskih sudova Republike Hrvatske. Ovjereni ili neovjereni prijevodi uvijek su vrhunske kvalitete i u skladu s najvišim standardima. Svi pisani prijevodi prolaze besplatnu gramatičku i stilsku provjeru teksta te se prilagođavaju potrebi naručitelja i namjeni upotrebe prijevoda.

Visoko razvijena informatička infrastruktura omogućit će usklađenost terminologije unutar prijevoda neovisno o zahtjevnosti i specifičnosti tematike.

Bez obzira treba li Vam prevođenje općih tekstova, web stranica, brošura, CMR-a, tehničke dokumentacije, stručnih tekstova i ugovora ili tumačenje i najam konferencijske opreme, Latina će Vam to omogućiti u najkraćem mogućem roku.

VRSTE PRIJEVODA

Ovjereni prijevod
Neovjereni prijevod
Sudski tumač
Konsekutivno tumačenje
Simultano tumačenje

Prijevodi se naručuju telefonski, e-mailom ili osobnim dolaskom ukoliko se radi o dokumentaciji koja se mora isporučiti u originalu. Vrijeme isporuke prevedene dokumentacije ovisi o vrsti teksta, trenutnoj raspoloživosti naših prevoditelja. Hitni prijevodi naplaćuju se 50% više od regularne cijene.

1 kartica teksa = 1450 znakova s razmacima = 20 eur

-bez ovjere sudskog tumača

1 kartica teksa = 1450 znakova s razmacima = 50 eur

-s ovjerom sudskog tumača

Regularne cijene odnose se na maksimalno 10 kartica teksta dnevno.

1 sat kosekutivnog prevođenja = 50 eur

1 dan (8 sati) prevođenja = 400 eur

Cijena –NA UPIT